3 timers fødeworkshop

3 timers fødeworkshop

3 timers fødeworkshop for par

Kurset er for dig der: Allerede går til yoga, eller føler dig næsten helt forberedt via hospitalets tilbud men mangler alt det kropslige omkring fødslen. måske har du født før og trænger til din partner og dig opfrisker og kender til alle yogajordemoderfødeteknikkerne så i kan hjælpe hinanden bedre. Kom gerne til kurset tidligt i gravidieteten så i kan træne dem inden fødslen. Det bliver så naturligt for jer, når i har øvet i flere md. Dvs praktiske føderedskaber og ingen teori,  så er det her en mulighed for en kort fødeworkshop.

Fødselshjælperen eller partneren lærer: Rebozo, massage, øjenkontakt, at holde rummet for den fødende, at vide hvad jeg skal gøre når hun føder og forstå hvad kan jeg hjælpe med og hvorfor og hvordan jeg hjælper under fødslen også hvis fødslen ikke helt skrider frem som man havde håbet på. Du lærer alle fødeteknikkerne, lærer at håndtere og arbejde med veer, vejrtrækning og krop under fødslen. Som partner/hjælper undersøger du praktisk hvad du kan gøre under fødslen.

I lærer hvad der er vigtigt og hvordan i arbejder sammen så fødepartneren forstår hvorfor og hvordan man bliver en aktiv del i graviditeten og under fødslen.

I får et indblik i alt i skal igennem og forbereder jer, så i ved præcis hvordan kroppen reagerer og hvordan i understøtter den naturlige fødsel og samarbejde både med hinanden og med veer, krop og vejrtrækning.

Jeg anbefaler istedet at i tager hele kurset på 6 timer, hvis i ikke føler i ved nok om fødsel, smertelindring, komplikationer, vandafgang og veer. Hvis i ikke har helt styr på latent, aktiv og pressefase og de fysiske og psykiske udfordringer i faserne, er det en rigtig god ide at tage hele FULD fødselsforberedelses kurset 100% klar til fødsel,  læs mere her . Du kan følge fødselsforberedelsen hjemmefra, online hvis ikke du kan være her fysisk. Vi er ikke omfattet af restriktioner, da det er autoriseret Jordemoder der underviser.

 

3 timers fødeworkshop for par

Tid:      12-15
Start:
Pris:     850 kr   (tilskud fra Danmark)
Tilmeld

hvis der ikke r en ny dato så på kontakt@yogakey.dk