fødselsforberedelse.dk ©                     

 

 

Fødetræning for kvinder

 

 

Fødeworkshop kun for kvinder 

Du er velkommen til at komme og deltage i undervisning i fødeteknikker, visualiseringer, åndedræt, og lære at bruge kroppen under fødslen.

Hele din krop lærer at håndtere veer, smertelindre og være afspændt. Vi arbejder hele fødslen igennem, så du får prøvet de forskellige faser i fødslen og på egen krop, får erfaringer, som din krop kan huske, når du skal føde. At vide hvordan kroppen fungerer, hvordan du let kan smertelindre dig selv og hvordan åndedrættet skal bruges under veerne, kan give dig helt nye muligheder for en bevidst og rolig fødsel.

Herefter er der frit rum til spørgsmål og hvor jeg underviser i de emner i har spørgsmål til om graviditet og fødsler og hvad der ellers rør sig hos jer. Der er ofte meget lidt tid i jordemoderkonsultationen, så du kan spørge om alt. Husk at tage mad og drikke med hvis du kommer direkte fra undervisning eller arbejde.
Medbring også tæppe og pude

 

- Undervisningen er kun for kvinder 
 
  Pris 250 kr
  Fødetræningen indgår gratis i kurset Yoga for gravide
   

--------------------------------------------------------------------------------------

 

3 gangs fødende

”Gravid med mit tredje barn fandt jeg på dit yogahold for gravide et lille frirum, hvor jeg kunne fokusere på mig selv og den nye baby. Jeg havde virkelig stor glæde af både den mentale fordybelse, de fysiske øvelser og afspændingen. At det så også var sjovt, uhøjtideligt og uforudsigeligt var et absolut plus! Forberedelsen på holdet og med hjemmeøvelser gav mig ro og glad forventning ved den forestående fødsel. Og det blev den bedste af mine tre. Det gjorde ondt – JA..! men til forskel fra mine andre fødsler kunne bruge vekræfterne mere optimalt og slappe bedre af mellem veerne.  Det lyder måske lidt fjollet som tredjegangsfødende, men det var faktisk første gang, jeg følte den grad af kontrol og nærvær og ikke mindst tillid til mine egne mentale og fysiske formåen” Mor Kokkedal

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

 

Næste kurser  »

 

Fødetræning kun for kvinder
Tid:       16.30-18.45

 

Se aktuelle hold og datoer på: www.yogajordemoder.com

 

 

Tilmeld dig via mail camilla@foedselsforberedelse.dk

og indbetal 250 kr for at reservere pladsen.
Husk at påføre din termins dato.

Husk navn og dato på bankudkrift.
Reg: 1329 konto nr: 5498-724-819

 

Kontakt

Mail:camilla@foedselsforberedelse.dk