www.foedselsforberedelse.dk © 2008                    

 

 

Fødselsforberedelse for par

 


Fødselsworkshop med Yogajordemoder

 

Vi gennemgår fødslen og jeg besvarer spørgsmål som i ønsker gennemgået. Viden giver tryghed, jeg forbereder jer, så det i møder ikke længere er ukendt men i går fødslen imøde med viden og ro.
Undervisningen tilrettelægges efter deltagernes behov. Vi er mellem 3-og maximalt 5 par til undervisningen.

Vi gennemgår den normale fødsel og i får redskaber til at understøtte den naturligt forløbne fødsel, vi taler om muligheder,  hvis fødslen trækker ud.

Hvad har jordemødre og læger af muligheder for at hjælpe jer godt igennem forløbet. Hvad kan der opstå af komplikationer, hvorfor og hvad kan der være af løsningsmuligheder. Hvordan forløber kejsersnit og hvorfor ender nogle fødsler med at blive kejsersnit.

 

Jeg underviser i emner, som den gode fødsel og den gode kommunikation på hospitalet, eller hjemmejordemoderen og jeg hjælper jer til at skaffe jer den information og tryghed i har brug for. Hvordan er det at være far på en fødestue, hvad kan man gøre for at hjælpe. I undervisningen lægges der lige stor vægt på fædre og mødre under fødselforløbet. Parfohold, amning, forskelle på mænd og kvinder, fødekultur, planlægning af fødehjælpen i DK, berøres også. Undervisningen er lige relevant for hospitals fødsler, vandfødsler landfødsler, eller planlægger at føde hjemme. Vi gennemgår massage og det smertelindrerne åndedræt og hvordan i samarbejder under fødslen. Vi skal ikke ned på gulvet og puste, som i 80 erne, fødetræning og alt det vi kan lære med kroppen og grundig fødeåndedræt, - foregår uden mændene i 2 timers workshops  kun for kvinder, - se fødetræning, eller til Yoga for gravide.

Fødselsforberedelse afholdes kun i øjeblikket i Nordsjælland.

Varighed 4 timer evt. fordelt over 2 dage. 

Nogen gange ligger parrene hus til, da dette giver en hyggelig stemning og tit udmunder i at mødrerne ses i barslen og familierne kommer til at kende hinanden. Det eneste vi behøver er en sofa til kvinderne og et par stole til partnerne.
Datoer: aftales når der er 3 par der melder sig. Det er en god ide at skrive sig på tidligt i graviditeten, så vi kan nå at aftale dato. Så skriv en mail hvis i vil med.


Pris 100 i timen for hver deltager
800 kr per par
400 enkelt deltager

 

Hvad er særligt ved min måde at lave fødselsforberedelse på ?

Fødselsforberedelse bliver nærværende, realistisk og tryg, når i kender hospitalets eller hjemmejordemoderens rolle og procedurer. På kurset opnår i forståelse og indsigt i den måde fødselshjæpen er tilrettelagt på og specielt forstå hvorfor og hvordan de kan hjælpe ved feks langvarig føsel eller hvorfor og hvordan man holder øje med barnet. Ud over den vigtige viden, man faktisk let kan tilegne sig, så er der erfaringer man kan gøre via kroppen, lære den at kende og få redskaber til at være i kroppen, lære at føde - Det giver tryghed selv at kunne og vide hvad de andre omkring dig kan. Så kan du trygt være i fødselsprocessen med tillid til dig selv og til andre, det er det største og mest virkningsfulde for alle dele af fødslen. Sjovt nok er dette undersøgt og tryghed er det mest afgørende for flest faktorer i en fødsel, både for mor og barn. Undervisningen berører alle dele af mennekset, kroppen, hjernen og hjertet.


 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Tanker fra en far:

Fødselsforberedelsen var for mig en rigtig god oplevelse. Der opstod hurtigt en rar og uformel stemning der gjorde det let at stille alle slags spørgsmål og deltage i undervisningen. Dette, kombineret med informativ og vedkommende indhold, har gjort at fødselsforberedelsen helt sikkert hjulpet mig/os til en større indsigt i og en følelse af tryghed i forhold til fødslen af vores første barn.
Hilsen Jesper

 

 

 

Fødselsforberedelse for par

 

 

Næste kursus » Nordsjælland

Yogacenter Yogakey

Avderødvej 20A
2980 Kokkedal

 

 

Fødselsforberedelse for par

Tid:       Planlægges sammen
Start:    Skriv for info
Pris:      800 kr for par
            ( Danmark giver tilskud )

 

 

Birthworkshop couples

Date:    We arrange the date   

            together.

Price:    800 kr. 4 hours

Info:      www.yogamidwife.com 

             or here

 

Se aktuelle hold og datoer på blog her

 

 

Tilmelding:

Skriv dig op ved at skrive en mail til: camilla@foedselsforberedelse.dk

og indbetal 800 kr for par og 400 kr for enkelt deltager.


Husk at påføre navn og kursusdato på overførsel

Reg: 1329
konto nr: 5498-724-819


Herefter modtager du bekræftelse for indbetaling og spørgeskema til brug for undervisningen.

 

Tilskud fra Danmark
Er du medlem af Danmar
k får du 30 % i tilskud

 

Betalingsbetingelser:

50% af kursus afgift refunderes ved aflysning før 7 dage før kursus. 
Beløb refunderes ikke, ved aflysning 6-0 dage inden kursus